Onze oplossingen

Help je klanten nog persoonlijker bij complexe financiële aanvragen.

Met onze oplossingen is je organisatie altijd in staat klanten
op een persoonlijke manier te helpen die ook efficiënt is.
Hoe ingewikkeld hun aanvraag of situatie ook is. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?

Meer tevreden klanten
Besparen op operationele kosten
Sneller veranderingen realiseren
Meer tevreden klanten
Besparen op operationele kosten
Sneller veranderingen realiseren
Oplossingen

Word jij ook blij als je écht goed geholpen wordt? Op een persoonlijke manier? Mét aandacht?

Het regelen van een verzekering binnen een paar minuten. Het afsluiten van een hypotheek zonder problemen. En dus een zorgeloze start van een nieuw leven in een nieuw huis. Van zulke dienstverlening worden we allemaal gelukkig. Niet alleen omdat het snel geregeld is. Ook omdat je geen onnodige vragen moest beantwoorden. Daarom is het onze missie om jouw klanten te voorzien van persoonlijke én efficiënte dienstverlening.

Hoe? Met Dynamic Case Management

De mogelijkheden van Blueriq voor jou

Blueriq is specialist in Dynamic Case Management (DCM): dé oplossing als je huidige processen niet toereikend zijn, maar wanneer een complexe situatie daar wel om vraagt. Wanneer jouw klant niet past in een vaste volgorde van activiteiten en condities. En je je klant niet meer kan helpen zoals je dat wilt. Met Dynamic Case Management zetten we de situatie van jouw klant centraal. Geen vaste volgorde, maar een proces dat aansluit bij de situatie van de klant. En omdat er meerdere belanghebbenden samenwerken in één case, gaat het afhandelen van iedere klantcase veel efficiënter en transparanter. En dat geeft jou de ruimte aandacht te besteden aan het écht verder helpen van jouw klant. Persoonlijk. Want alleen zo kun je je als dienstverlener echt onderscheiden.

Onze oplossingen voor persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor iedere consument

Hiermee kan jij als intermediair, geldverstrekker of andere betrokkene het verschil maken tijdens de woonreis van iedere consument.

Oplossingen:

  • Consumenten binden aan jouw organisatie direct bij de start van hun woonreis
  • Dossier aflosvrij, 100% geregeld
  • Begeleid de consument van A tot Z

Consumenten binden aan jouw organisatie direct bij de start van hun woonreis

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk onder de aandacht komen van potentiele klanten. Dat kan. Wij bieden jouw organisatie de mogelijkheid om direct vanaf het begin van de woonreis van een consument relevant te zijn voor potentiele klanten en ze daarmee aan je te binden. 

Meer informatie

Dossier aflosvrij, 100% geregeld

Meer dan één miljoen Nederlanders hebben een aflossingsvrije hypotheek. Ongeveer 35% van deze klanten weten niet goed wat deze hypotheekvorm precies inhoudt. En dus ook niet of ze potentieel een probleem hebben. Toch is het de verantwoordelijkheid van jou, als financiële dienstverlener, om dit probleem op te lossen, of liever nog, te voorkomen. Het is tijd om in actie te komen, voordat jouw klanten in de problemen komen en toezichthouders dwingende eisen gaan stellen. Maar hoe kun je jouw klanten hier persoonlijk en goed in ondersteunen? Hoe krijg je ze in beweging? En hoe kun je dit efficiënt verwerken in jouw bestaande proces?

Meer informatie

Begeleid de consument van A tot Z

Consumenten beginnen hun woonreis niet bij een bank of adviseur. Zij beginnen op een woningsite of bij een makelaar. Hun droomhuis is soms al snel gevonden, maar hoe komen ze onbezorgd en op de juiste manier tot het moment waarom het echt gaat? Het betrekken van hun nieuwe thuis.

Welke stappen moet ik ondernemen? Wie kan mij daarbij helpen? Wat kan of moet ik zelf doen? Een consument weet het vaak niet, maar wil daarbij persoonlijk geholpen worden. Daar kun jij met jouw organisatie een belangrijke rol bij spelen. Hoe? Niet door de consument naar jouw organisatie toe te trekken en jouw proces te doorlopen, maar door toe te treden tot de wereld van de consument en zijn persoonlijke proces te volgen. De consument echt centraal stellen! Wil je weten hoe dat werkt?

Neem contact op
In vijf stappen

Onze aanpak

Het succes van jouw persoonlijke én efficiënte dienstverlening staat of valt met de manier waarop we onze oplossing maken en implementeren. Daar hebben we onze eigen, unieke aanpak voor. In beheerste stappen werken we toe naar de financiële dienstverlening waar iedereen gelukkig van wordt.

Meer over onze aanpak
onze klanten

Intensief samenwerken is een randvoorwaarde

De wereld waarin jij je beweegt echt begrijpen en een oplossing creëren die daar perfect op aansluit. Daar is niet alleen branchekennis en een heldere visie voor nodig, maar ook intensieve samenwerking. Vanaf dag één. Dat bieden wij onze klanten en partners.

Actueel

Laat je inspireren

We weten wat er speelt op de markt. En dat delen we graag met je. Bekijk onze laatste blogs en publicaties.

Alles weten over onze visie op de markt?

Kees vertelt je er graag alles over. Onder het genot van een kopje koffie.

Plan een afspraak Bekijk profiel
Kees
Miedema
Sales