Oplossingen

Slechts 34% van de Nederlandse consumenten vindt zijn bank écht klantgericht

Klanten verwachten snel en persoonlijk geholpen te worden door hun bank, maar ervaren dit nu nog niet altijd. Het is tijd om hier om verandering in aan te brengen. Een persoonlijke klantbeleving, heeft veel effect op klanttevredenheid en -loyaliteit en bespaart kosten. We inspireren je graag met voorbeelden van onze klanten in de financiële wereld.

9+ Customer experience
30% Toename op je klanttevredenheid
40% Kosten besparen
9+ Customer experience
30% Toename op je klanttevredenheid
40% Kosten besparen
BLUERIQ IN DE PRAKTIJK

Higher customer loyalty

Hoe verbind je je klanten aan je organisatie? Door het creëren van een oprechte connectie. Met de technologie, aanpak en expertise van Blueriq heeft één van de grootste banken van Nederland een oplossing gelanceerd die de klant op maat ondersteunt tijdens de aanvraag van een hypotheek.

Bekijk de resultaten

Gelukkige klanten zijn goud waard

Wie investeert in een persoonlijke klantreis, ziet zijn investering snel terug. In termen van klanttevredenheid, -loyaliteit, medewerkerstevredenheid en ook het besparen van kosten. Van een persoonlijke en efficiënte dienstverlening wordt iedereen gelukkig. Het is onze missie jou te helpen dit waar te maken. Your customers are our business.

Neem vrijblijvend contact op
“De tijd dat je het verschil kan maken met alleen je product is voorbij. Alleen met de juiste dienstverlening maak je het verschil voor je klanten”
Rob van Loon Lees meer in het paper ‘van tevreden klanten naar een emotionele connectie'
DAAROM BLUERIQ

Al meer dan 20 jaar verbeteren banken hun klantbeleving met onze hulp. We vertrouwen op onze aanpak. Sterker nog, je mag ons op de resultaten afrekenen.

Ontdek onze technologie
End to end customer journey

We brengen je klanten snel en op een persoonlijke manier bij hun doel. We verbinden customer touchpoints, los van bestaande processen of stakeholders.

Plug and go

Met onze oplossingen kan je je bestaande systemen gewoon blijven gebruiken, terwijl wij je helpen om je customer journeys te optimaliseren voor alle betrokken stakeholders.

Your customers are our business

We maken van jouw doel onze gezamenlijke missie. We voelen ons verantwoordelijk om je te helpen jouw klanten gelukkig te maken. Het resultaat? Verrassende en meetbare resultaten.

Een zorgeloze en persoonlijke woonreis voor al je klanten

Consumenten beginnen hun woonreis niet bij een bank of adviseur. Die begint al op een woningsite of bij een makelaar. Hoe kan je de consument hierbij begeleiden, van begin tot eind? Én de klant echt centraal te zetten? 

Meer over de woonreis van de toekomst
onze klanten

Je bent in goed gezelschap

We helpen de hele financiële sector, van bank tot verzekeringsmakelaar. 

De weg naar het hart van je klant

Hoe herover of verover je het hart van je klant? Door op het juiste moment, op de juiste behoeften in te spelen. Maar welke behoeften dan? Dat hebben we onderzocht. Zodat we de financiële branche kunnen helpen om een optimale klantreis en een perfecte, persoonlijke klantbeleving te creëren. 

In dit onderzoeksrapport lees je meer over de belangrijkste behoeften van mensen tijdens het invullen van hun woonwens. In dit onderzoek komt onder andere aan bod waarom mensen kiezen voor een bepaald merk en met welk gevoel ze terugkijken op het afsluiten of wijzigen van een hypotheek. We geven in dit onderzoek ook aandacht aan zachte aspecten zoals gevoel, beleving en emoties, naast de harde KPI's zoals doorlooptijd, tevredenheid en NPS. 

Actueel

Laat je inspireren

We weten wat er speelt op jouw markt. Bekijk het laatste Blueriq nieuws of lees de laatste blogs op Actueel.

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen versnellen?

Rob inspireert je graag met een paar voorbeelden van onze klanten in de bancaire sector.

Plan een afspraak Bekijk profiel
Rob
van Loon
Sales