Onze oplossingen

Jouw dienstverlening, beter én persoonlijker dan ooit

Wat als je medewerkers weer tijd hebben om je klanten écht te helpen? Ze de tijd hebben een oprechte connectie te maken met je klanten. Dat kan als ze kunnen vertrouwen op oplossingen die om kunnen gaan met iedere situatie en gebaseerd zijn op één waarheid. Zo kan iedere klant persoonlijk en efficiënt geholpen worden, hoe ingewikkeld de situatie ook is.

Creëer een 9+ klantbeleving
Verbind alle customer touchpoints
Verkort je time to market
Creëer een 9+ klantbeleving
Verbind alle customer touchpoints
Verkort je time to market
End to end customer journey

We brengen je klanten snel en op een persoonlijke manier bij hun doel. We verbinden customer touchpoints, los van bestaande processen of stakeholders.

Plug and go

Met onze oplossingen kan je je bestaande systemen gewoon blijven gebruiken, terwijl wij je helpen om je customer journeys te optimaliseren voor alle betrokken stakeholders.

Your customers are our business

We maken van jouw doel onze gezamenlijke missie. We voelen ons verantwoordelijk om je te helpen jouw klanten gelukkig te maken. Het resultaat? Verrassende en meetbare resultaten.

Gelukkige klanten zijn goud waard

Binnen een paar minuten zorgen dat je goed bent verzekerd. Of zonder stress en onzekerheid je droomhuis kunnen kopen. Iedereen wordt er gelukkig van, als je snel, perfect en persoonlijk geholpen wordt. Ook jouw klanten. Daarom is het onze missie jou te helpen jouw klanten gelukkig te maken. 

Neem vrijblijvend contact op

Een zorgeloze en persoonlijke woonreis voor al je klanten

Consumenten beginnen hun woonreis niet bij een bank of adviseur. Die begint al op een woningsite of bij een makelaar. Hoe kan je de consument hierbij begeleiden, van begin tot eind? Én de klant echt centraal te zetten? 

Meer over de woonreis van de toekomst
onze klanten

Je bent in goed gezelschap

We helpen de hele financiële sector, van bank tot verzekeringsmakelaar. 

De weg naar het hart van je klant

Hoe herover of verover je het hart van je klant? Door op het juiste moment, op de juiste behoeften in te spelen. Maar welke behoeften dan? Dat hebben we onderzocht. Zodat we de financiële branche kunnen helpen om een optimale klantreis en een perfecte, persoonlijke klantbeleving te creëren. 

In dit onderzoeksrapport lees je meer over de belangrijkste behoeften van mensen tijdens het invullen van hun woonwens. In dit onderzoek komt onder andere aan bod waarom mensen kiezen voor een bepaald merk en met welk gevoel ze terugkijken op het afsluiten of wijzigen van een hypotheek. We geven in dit onderzoek ook aandacht aan zachte aspecten zoals gevoel, beleving en emoties, naast de harde KPI's zoals doorlooptijd, tevredenheid en NPS. 

Van klanten voor even naar klanten voor het leven

Klanten die verbonden zijn met je merk zijn veel meer waard dan klanten die alleen tevreden zijn. Als organisatie maak je immers niet meer het verschil met alleen je producten, maar juist met je dienstverlening. Veel organisaties besteden daarom veel tijd en aandacht aan het analyseren van klantbehoeften, om deze vervolgens te verwerken in hun bestaande dienstverlening. Maar dan gaat de aandacht niet uit naar de klant, maar het proces. Wat heb je nodig om een oprechte connectie met je klant mogelijk te maken? Hoe win je zijn hart?

Lees 'van tevreden klanten naar een emotionele connectie'
Actueel

Laat je inspireren

We weten wat er speelt op de markt. En dat delen we graag met je. Bekijk onze laatste blogs en publicaties.

Wil je weten hoe je het verschil maakt in jouw markt?

Kees inspireert je graag met zijn ideeën over hoe je klanten écht kunt raken. Onder het genot van een kopje koffie.

Plan een afspraak Bekijk profiel
Kees
Miedema
Sales