Combineer Blueriq met úw oplossing om maximale wendbaarheid te bieden

Blueriq werkt samen met verschillende vooraanstaande softwareleveranciers om aanvullende oplossingen bovenop Blueriq te ontwikkelen of om (onderdelen) van Blueriq te integreren in hun softwareproduct. Samen willen we organisaties in staat stellen om snel te kunnen inspelen op veranderende klantverwachtingen, markttrends, nieuwe wetten en regels en nieuwe technologieën. Door kennisgedreven processen centraal, schaalbaar en herbruikbaar vast te leggen, is het makkelijker én goedkoper om deze aan te passen. Bovendien stelt het dienstverleners in staat om met kennis- en regelgestuurde dialogen complexe vraagstukken eenvoudig aan te bieden aan eindgebruikers.

Blueriq integreren in uw softwareoplossing

Interesse in een samenwerking met Blueriq?

Wilt u meer weten over de integratie van Blueriq in uw softwareoplossing? Neem contact op met één van onze specialisten.

Softwareleveranciers die voor Blueriq kiezen

Interesse in een samenwerking met Blueriq?

Wilt u meer weten over de integratie van Blueriq in uw softwareoplossing? Neem contact op met één van onze specialisten.

Freek van Teeseling
Solution Architect Overheid

06 27 87 89 74
f.van.teeseling@everest.nl

Leon van Dooren
Principal Consultant Banken & Verzekeraars

06 22 20 96 16
l.van.dooren@everest.nl

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60