Blueriq werkt graag samen aan maximaal geïntegreerde oplossingen

Blueriq heeft sterke partnerships met toonaangevende organisaties op het gebied van implementatie, support, sales en consultancy. Door samen te werken, kunnen we organisaties altijd de meest complete en meest geïntegreerde oplossing bieden. Hierbij is het vertrekpunt altijd: hergebruik waar dit kan, maatwerk waar het moet. Dus zoveel mogelijk werken met standaarden en open source ict, zodat verschillende systemen en technologieën makkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Met als resultaat voor onze gezamenlijke klanten: een kortere time-to-value, hogere productiviteit, meer flexibiliteit en betere controle tegen lagere kosten.

het blueriq partnerprogramma

Neem deel aan het Blueriq Partnerprogramma en profiteer van training, sales en marketing ondersteuning om uw business te laten groeien met Blueriq. Neem contact op voor meer informatie.

Partners die voor Blueriq kiezen

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60