Krijg grip op de dynamische werkelijkheid van dienstverlening

Succesvolle organisaties onderscheiden zich vaak door een naadloze dienstverlening. Consumenten verwachten ook steeds meer en willen zelf de controle hebben op de dienstverlening.  Daarnaast vragen toenemende concurrentie, nieuwe markttrends en continu veranderende wet- en regelgeving vragen om een kortere time-to-market. En dan is er ook nog de roep van consumenten en toezichthouders om volledige transparantie. Blueriq helpt u om aan al deze eisen en wensen te voldoen. Met Blueriq worden de processen van uw dienstverlening binnen één centrale omgeving vastgelegd in zogenoemde uitvoeringsregels. Hierdoor is het makkelijker om bestaande producten aan te passen en nieuwe producten te lanceren. Ook bespaart u kosten omdat u met één platform verschillende labels kunt beheren. Bovendien kunt u ultieme klantervaringen creëren dankzij de inzet van intelligente self-service en self-advice dialogen. En bij dit alles verbetert ook nog eens de samenwerking tussen business en IT omdat alle kennis en alle processen voor iedereen helder en gestructureerd zijn vastgelegd.

De meerwaarde van Blueriq voor dienstverleners

Case management

Benut maximale kansen

Benut maximale kansen Met Blueriq Decision Management kunt u sneller inspelen op nieuwe kansen in de markt en veranderende wet- en regelgeving makkelijker doorvoeren in uw dienstverlening. Het centraal ingerichte platform maakt het eenvoudig om nieuwe producten en diensten snel en kostenefficiënt over verschillende kanalen te lanceren. Beslissingen over bijvoorbeeld offerteaanvragen of product aanbiedingen maakt u altijd op basis van juiste en actuele informatie, waardoor het risico op fouten kleiner wordt. Bovendien zijn deze beslissingen optimaal transparant en traceerbaar voor uw klanten én voor alle stakeholders.

Bekijk

Customer experience management

Creëer een ultieme klantbeleving

Met Blueriq Customer Experience Management bent u altijd voorbereid op de nieuwste consumententrends. U kunt uw klanten een gestroomlijnde en zeer gepersonaliseerde gebruikerservaring geven dankzij intelligente self-service en self-advice applicaties en portals. Hiermee zijn efficiënte interacties mogelijk via pc, tablet of smartphone, waarbij alleen de benodigde stappen doorlopen worden en alleen noodzakelijke informatie wordt gevraagd. Denk aan het aanvragen van een offerte of het wijzigen van een abonnement.

Bekijk

Decision management

Werk beter en flexibeler samen

Blueriq Dynamic Case Management voorziet in een snelle, geïntegreerde afhandeling van cases tussen organisatie, intermediairs en klanten. Dit betekent dat elke betrokkene toegang heeft tot dezelfde informatie en dat er beter en consistenter wordt samengewerkt. Beslissingen zijn transparanter en altijd in lijn met de nieuwste wet- en regelgeving. Complexe processen worden beheersbaarder door uitvoeringsregels zoveel mogelijk te automatiseren en alleen voor uitzonderingen kenniswerkers in te schakelen. Zo voorkomt u fouten, werkt u efficiënter en krijgt u meer tevreden klanten.

Bekijk

Dienstverleners die voor Blueriq kiezen

Meer weten over wendbaarheid in commerciële dienstverlening?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Freek van Teeseling
Solution Architect Overheid

06 27 87 89 74
f.van.teeseling@everest.nl

Leon van Dooren
Principal Consultant Banken & Verzekeraars

06 22 20 96 16
l.van.dooren@everest.nl

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60