Krijg grip op de dynamische werkelijkheid van financiële dienstverlening

De wereld van financiële dienstverlening is volop in beweging. Consumenten nemen steeds meer zelf de touwtjes in handen en verwachten van banken en verzekeraars hetzelfde servicelevel als van e-commerce aanbieders. Toenemende concurrentie, nieuwe markttrends en continu veranderende wet- en regelgeving vragen om een kortere time-to-market. En dan is er ook nog de roep van consumenten en toezichthouders om volledige transparantie. Door deze ontwikkelingen worden bedrijfsprocessen en systemen steeds complexer. Blueriq maakt deze complexiteit beheersbaar.

Met Blueriq worden de processen van uw dienstverlening binnen één centrale omgeving vastgelegd in zogenoemde uitvoeringsregels. Hierdoor is het makkelijker om bestaande producten aan te passen en nieuwe producten te lanceren. Ook bespaart u kosten omdat u met één platform verschillende labels kunt beheren. En bij dit alles verbetert ook nog eens de samenwerking tussen business en IT omdat alle kennis en alle processen voor iedereen helder en gestructureerd zijn vastgelegd.

De meerwaarde van Blueriq voor banken & verzekeraars

Case management

Benut maximale kansen

Met Blueriq Decision Management kunt u sneller inspelen op nieuwe kansen in de markt en veranderende wet- en regelgeving efficiënter doorvoeren in uw dienstverlening. Het centraal ingerichte, regel- en modelgedreven platform maakt het eenvoudig om nieuwe producten en diensten zonder enige programmeerkennis over verschillende kanalen te lanceren. Beslissingen over bijvoorbeeld offerteaanvragen of claims maakt u altijd op basis van juiste en actuele informatie, waardoor het risico op fouten kleiner wordt. Bovendien zijn deze beslissingen optimaal transparant en traceerbaar voor uw klanten én voor alle stakeholders.

Bekijk

Customer experience management

Creëer een ultieme klantbeleving

Met Blueriq Customer Experience Management bent u altijd voorbereid op de nieuwste consumententrends. U kunt uw klanten een gestroomlijnde en zeer gepersonaliseerde customer journey geven dankzij intelligente self-service en self-advice applicaties en portals. Hiermee zijn efficiënte interacties mogelijk via pc, tablet of smartphone, waarbij alleen de benodigde stappen doorlopen worden en alleen relevante informatie wordt gevraagd en aangeboden. Denk aan het aanvragen van een offerte of het indienen van een claim.

Bekijk

Decision management

Werk beter en flexibeler samen

Blueriq Dynamic Case Management voorziet in een snelle, geïntegreerde en doelgerichte afhandeling van cases tussen organisatie, intermediairs en klanten. Dit betekent dat elke betrokkene toegang heeft tot dezelfde informatie en dat er beter en consistenter wordt samengewerkt. Beslissingen zijn transparanter en altijd in lijn met de nieuwste wet- en regelgeving. Complexe processen worden flexibel en beheersbaarder door uitvoeringsregels zoveel mogelijk te automatiseren en alleen voor uitzonderingen kenniswerkers in te schakelen. Zo voorkomt u fouten, werkt u efficiënter en hebben kenniswerkers meer tijd voor complexere cases.

Bekijk

Financiële dienstverleners die voor Blueriq kiezen

Meer weten over wendbaarheid in financiële dienstverlening?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Leon van Dooren
Principal Consultant Banken & Verzekeraars

06 22 20 96 16
l.van.dooren@everest.nl

Kees Miedema
Sr. Accountmanager Banken & Verzekeraars

06 29 52 66 39
k.miedema@everest.nl

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60