Blueriq is dé oplossing voor organisaties in dienstverlening en overheid

Blueriq is de ideale oplossing voor het wendbaar maken van kennisintensieve, regelgedreven bedrijfsprocessen. Vandaar ook dat wij onze dienstverlening volledig toespitsen op overheden, banken, verzekeraars en dienstverleners in zakelijke en consumentenmarkten. Organisaties waarbij deze processen de kern zijn van hun activiteiten. Organisaties waarbij ons softwareplatform zijn toegevoegde waarde in de afgelopen 15 jaar al ruimschoots heeft bewezen.

Daarnaast werken wij ook samen met partners en software leveranciers om het succes van Blueriq verder uit te bouwen. Door partnerships aan te gaan met sales-, technologie- en consultingorganisaties, kunnen we uw organisatie altijd de meest complete en meest geïntegreerde oplossing bieden. Met als resultaat: hogere productiviteit, meer flexibiliteit en betere controle tegen lagere kosten.

Bekijk de meerwaarde van Blueriq voor ú:

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60