onze technologie

Blueriq technologie

In een snel veranderende wereld waarin klantervaringen centraal staan, staan veel organisaties dagelijks voor de uitdaging om hun processen hierbij te laten aansluiten. Wij gebruiken hier het Blueriq Platform voor. Het Blueriq platform is een regelgedreven software platform ontworpen voor dynamische, zakelijke oplossingen voor organisaties met kennisintensieve processen. Het stelt jou en je organisatie in staat snel en kosteneffectief te reageren op veranderende omstandigheden en regelgevingen zodat je een persoonlijke en efficiënte dienstverlening kunt bieden aan iedere klant.

Alles op één plek

Centrale aansturing van processen en beslissingen vanuit eenduidige vastgelegde business logica. De logica is goed leesbaar en te valideren met de business. 

Zonder programmeren

Blueriq bestaat uit direct executeerbare en intuïtieve modellen en editors om snel wijzigingen door te voeren. De modellen zijn goed onderhoudbaar en wijzigingen kunnen gemakkelijk ingeschat worden.

Efficiënte afhandeling

Dankzij de gemodelleerde processen worden taken op het juiste moment aan de juiste persoon gekoppeld. Dit alles om op een zo efficient mogelijk manier het doel van de zaak te bereiken. 

Compliant en transparant

Beslissingen zijn volledig te herleiden naar de bijbehorende bronnen en compliant aan actuele wetgeving.

Multilabel

Blueriq ondersteunt multi-label organisaties dankzij gelaagde en op hergebruik ingerichte architectuur.

Het Blueriq Platform

Het Blueriq Platform is opgebouwd uit 5 verschillende bouwblokken, waarmee organisaties hun digitale kracht verder kunnen versterken: Engage, Work, Decide, Learn en Adapt. Ieder bouwblok van zichzelf unieke eigenschappen om het verschil te maken, maar juist de combinatie geeft de kracht die organisaties verder kan helpen. Meer weten over de opbouw van het platform? Lees 'Introduction to the Blueriq Platform' of meld je aan voor de Blueriq Community.

Blueriq Introduction Flyer Blueriq Community
Blueriq technologie

Niet programmeren, maar modelleren

Het Blueriq Platform stelt gebruikers in staat oplossingen te modelleren in plaats van te programmeren. Hiermee zet de gebruiker de taal van de business om in modellen. De kracht van modelleren ligt in het beheersbaar maken van complexiteit door data, beleid, wetten en regels op leesbare wijze te vertalen naar een oplossing en de mogelijkheid om het model te executeren als applicatie. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk onderstaande video's.

Blueriq in video's

  • Introductie Blueriq
  • Introductie Blueriq - deel 2
  • Introductie Blueriq - deel 3

Introductie Blueriq

In dit eerste deel laten we de Blueriq studio zien. We modelleren een eerste eenvoudige applicatie en die bekijken we in de Runtime.

Blueriq introductie deel 1

Introductie Blueriq - deel 2

Het model van deel 1 wordt uitgebreid; we voegen een domein toe en zetten dat op een pagina.

Blueriq introductie deel 2

Introductie Blueriq - deel 3

Ook het model van deel 2 breiden we uit. We leiden af of iemand in aanmerking komt voor certificering met behulp van logica.

Blueriq introductie deel 3

Onze oplossingen

Dankzij onze technologie realiseren we persoonlijke, end-to-end klantreizen, hogere conversie, wendbaarheid voor onze klanten en hebben ze grip op risk en compliance. Wil je meer weten over onze oplossingen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Blueriq connect Blueriq converse
oplossingen-finance_5
onze-technologie_1a
Alles over Blueriq technologie

In de Blueriq Community vind je alles wat je moet weten over Blueriq. Zoek door documentatie, lees over de laatste releases en features en stel vragen aan onze Blueriq experts.

Naar de community

Blueriq trainingen en certificering

Onze allerbeste Blueriq specialisten hebben trainingen ontwikkeld om snel kennis en vaardigheden op te doen, zodat jij of je collega’s ook complexe applicaties met Blueriq kunnen bouwen. Ook heb je de mogelijkheid als Blueriq gebruiker gecertificeerd te worden. Lees over de mogelijkheden op de Blueriq Academy.

Blueriq Academy

Meer informatie over onze technologie?

Meer weten over wat onze technologie kan of hoe het precies werkt? Neem contact op met Dominique of plan een afspraak.

Contact Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager