Stageopdracht

PWA en Blueriq

Graag willen we onderzoeken hoe we de slimme Blueriq formulieren kunnen ontsluiten middels een progressive web-app. De achterliggende hypothese is dat we sneller en eenvoudiger apps kunnen ontwikkelen zodat de Nederlandse MKB'er en onze overheid eenvoudig mee kan bewegen in een ‘mobile first’ mentaliteit.

Fulltime
‘s-Hertogenbosch
Rik Schepens
Rik Schepens
Business Engineer & Studentencoördinator
Is dit jouw toekomstige stageplek?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

Direct soliciteren
vacancy-placeholder

Over Blueriq 
We zijn met meer dan 200 medewerkers en werken in kleine, collegiale teams. Bijzonder is dat het merendeel van onze collega’s geen software developer is, maar wel software maakt. Dat kan omdat we gebruik maken van ons eigen Blueriq platform om modellen te maken die de computer kan uitvoeren alsof het computerprogramma’s zijn. Zo modelleren we bedrijfsprocessen, beslissingen, bedrijfs-/beleidsregels en zelfs gebruikersinteractie. We maken vooral software voor bedrijven die hun klanten écht goed willen helpen en we zitten in De Gruyterfabriek in Den Bosch. 

Opdrachtomschrijving

Doel van de opdracht is om onderzoek te doen naar de toepassing van progressive web-apps in combinatie met Blueriq en, op basis van een werkend prototype, een advies uitbrengt hoe dit samen kan werken. Daarnaast verwachten we advies over wat er aangepast of bijgebouwd moet worden aan het Blueriq platform. 

De opdracht omvat: 

  • Het uitvoeren van een onderzoek in hoe de door Blueriq ondersteunde JavaScript Frameworks toe te passen zijn in een PWA-oplossing. 
  • Het uitvoeren van een onderzoek naar welke aanpassingen nodig zijn aan de JavaScript framework connector om een PWA-oplossing te kunnen ondersteunen. 
  • Het ontwikkelen van een werkend prototype op basis van een bestaande demo
  • Het uitbrengen van een advies omtrent welke aanpassingen nodig zijn om het 'out-of-the-box' mogelijk te maken om een PWA-oplossing aan te bieden aan onze klanten. 

Mocht je dit samen met een mede student willen doen dan willen we ook graag weten hoe we de accessibility guidelines for mobile kunnen toepassen in combinatie met PWA’s. Dit uiteraard aangetoond middels een prototype. We bieden een marktconforme stagevergoeding, goede voorzieningen en leuke collega’s die graag een vraag beantwoorden. 

Heb je zin om samen met onze developers hier samen te leren, meld je dan vooral aan! 

Stage lopen bij Blueriq

Echte bijdrage aan het team

Het aangaan van een nieuwe baan of stage is altijd een beetje spannend. Een nieuwe omgeving, nieuwe collega's en nieuwe werkzaamheden. Om je alvast een beeld te geven van jouw komende maanden als stagiair(e) hebben we deze video gemaakt. Bij Blueriq zul je geen koffie hoeven halen. Je wordt meteen betrokken in je team en gaat aan de slag met echte opdrachten, in een informele werksfeer.

HubSpot Video
direct solliciteren

Is deze stageplek jou op het lijf geschreven?

Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. Binnen enkele werkdagen reageren we op je sollicitatie.

De voordelen van stage lopen bij Blueriq
  • Gezellige informele sfeer
  • Ruimte om veel te leren
  • Doorgroeimogelijkheden
Vragen? Stel ze aan Rik!

Voor al je vragen over deze stageopdracht kun je terecht bij: stage@blueriq.com of stuur een appje naar 0625736576