Stageopdracht

Identificeren van dynamische zaaksystemen

Met Blueriq hebben wij een mooi platform ontwikkeld om bedrijfsprocessen te modelleren als dynamische zaaksystemen. Samen met klanten identificeren we de fases, taken en mijlpalen die de hun klantreis omschrijven. Vervolgens modelleren we in ons platform het dynamisch zaaksysteem dat aan deze eisen voldoet.

Maar wanneer komt een bedrijfsproces of klantreis in aanmerking voor een dynamisch zaaksysteem? Aan welke randvoorwaarden moet worden voldaan? En wat is dan de toegevoegde waarde? Kunnen we op basis van een aantal kenmerken van een proces snel een schatting geven wat de toegevoegde waarde is van een DCM oplossing?

Fulltime
‘s-Hertogenbosch
Rik Schepens
Rik Schepens
Business Engineer & Studentencoördinator
Is dit jouw toekomstige stage?

 Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

Direct soliciteren
alossingsblij

Over Blueriq

We zijn met meer dan 200 medewerkers en werken in kleine, collegiale teams. Bijzonder is dat het merendeel van onze collega’s geen software developer is, maar wel software maakt. Dat kan omdat we gebruik maken van ons eigen Blueriq platform om modellen te maken die de computer kan uitvoeren alsof het computerprogramma’s zijn. Zo modelleren we bedrijfsprocessen, beslissingen, bedrijfs-/beleidsregels en zelfs gebruikersinteractie. We maken vooral software voor bedrijven die hun klanten écht goed willen helpen en we zitten in De Gruyterfabriek in Den Bosch. 

Opdrachtomschrijving 

Het doel van deze opdracht is om te komen tot een tool, waarmee snel een eerste inschatting kan worden gemaakt van de toegevoegde waarde die een DCM applicatie kan leveren. Deze tool kan vervolgens worden gebruikt om mogelijkheden bij nieuwe en bestaande klanten te analyseren om hun te helpen hun bedrijfsvoering te automatiseren.

De opdracht omvat: 

 • Het onderzoeken van bedrijfsprocessen in de context van dynamische zaaksystemen. Hierbij wordt gezocht naar identificerende factoren die bij dragen aan:
  • De geschiktheid van een proces om te worden vertaald naar een dynamisch zaaksysteem
  • Een gekwantificeerde schatting van de voordelen van een dynamisch zaaksyteem
   • Verminder operationele kosten
   • Werkdrukvermindering medewerkers
   • Toename klanttevredenheid
   • Snelle IT voorbrenging
   • Mindere IT kosten
   • Toename medewerkerstevredenheid
 • Het maken van een tool waarmee Blueriq snel een gekwantificeerde schatting kan geven van de voordelen van een DCM applicatie.

Echte bijdrage aan het team

Het aangaan van een nieuwe baan of stage is altijd een beetje spannend. Een nieuwe omgeving, nieuwe collega's en nieuwe werkzaamheden. Om je alvast een beeld te geven van jouw komende maanden als stagiair(e) hebben we deze video gemaakt. Bij Blueriq zul je geen koffie hoeven halen. Je wordt meteen betrokken in je team en gaat aan de slag met echte opdrachten, in een informele werksfeer.

HubSpot Video
direct solliciteren

Is deze stageplek jou op het lijf geschreven?

Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. Binnen enkele werkdagen reageren we op je sollicitatie.

De voordelen van stage lopen bij Blueriq
 • Gezellige informele sfeer
 • Ruimte om veel te leren
 • Doorgroeimogelijkheden
Vragen? Stel ze aan Rik!

Voor al je vragen over deze stageopdracht kun je terecht bij: stage@blueriq.com of stuur een appje naar 0625736576