Stageopdracht

Gebruiker aan de knoppen

Als programmeur kun je niet door het leven zonder het gebruik van een IF statement. Het zal je ook niet ontgaan zijn dat er steeds meer laagdrempelige oplossingen zijn om zelf invloed te hebben op welke reactie plaatsvindt bij een specifieke gebeurtenis in een applicatie. Dat is wat we ook graag bieden aan onze klanten; een laagdrempelige oplossing waarmee de gebruikers van het Blueriq platform zelf in de hand hebben welke reactie wordt genomen op een specifieke gebeurtenis. Bijvoorbeeld wat er moet gebeuren wanneer de wachttijd van een hypotheek aanvraag op loopt. Aan jou de leuke uitdaging om in samenwerking met Blueriq een oplossing te bedenken en een prototype te maken wat dit mogelijk maakt. 

Fulltime
‘s-Hertogenbosch
Rik Schepens
Rik Schepens
Business Engineer & Studentencoördinator
Is dit jouw toekomstige stage?

 Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

Direct soliciteren
Header-Google_home

Over Blueriq

We zijn met meer dan 200 medewerkers en werken in kleine, collegiale teams. Bijzonder is dat het merendeel van onze collega’s geen software developer is, maar wel software maakt. Dat kan omdat we gebruik maken van ons eigen Blueriq platform om modellen te maken die de computer kan uitvoeren alsof het computerprogramma’s zijn. Zo modelleren we bedrijfsprocessen, beslissingen, bedrijfs-/beleidsregels en zelfs gebruikersinteractie. We maken vooral software voor bedrijven die hun klanten écht goed willen helpen en we zitten in De Gruyterfabriek in Den Bosch. 

Opdrachtomschrijving 

Het doel van de opdracht is om gebruikers in staat te stellen om zelf eenvoudige regels, in de stijl van ‘ALS dit DAN dat’, aan te maken en te beheren. Het dient een gebruiksvriendelijke oplossing te worden waarbij de uitkomst op voorhand helder is. Daarom is het ook noodzakelijk om een zeer overzichtelijke visualisatie van de procesgang te kunnen zien, zodat de gebruiker goed kan bepalen wat een goed criterium (“dit”) is om te kiezen, en wat de gebruiker dan wil dat het systeem doet (“dat”). De opdracht bestaat uit een kort onderzoek en iteratief ontwikkelen van een prototype dat inzicht geeft in de vragen: 

  • Hoe kan de procesgang/klantreis gevisualiseerd worden, dusdanig dat de medewerker/manager voldoende inzicht heeft om beslissingen over ingrijpen op het proces te kunnen nemen? 
  • Hoe kan een gebruiksvriendelijke UX er uit zien waarmee een medewerker/manager op veilige wijze eigen regels kan beheren?
  • Hoe kan, op basis van zo’n regel, door het systeem worden ingegrepen op het proces (denk aan taken afleiden, aanbieden aan een andere rol (escalatie), een notificatiemail, etc.)? 

We verwachten dat je je goed kunt inleven in minder technische gebruikers en het leuk vindt om je aannames omtrent de UX te toetsen. Daarnaast verwachten we dat je de technische skills hebt om een prototype te maken en de werking van ons platform te doorgronden. We bieden een marktconforme stagevergoeding, goede voorzieningen en leuke collega’s die graag een vraag beantwoorden.  

Echte bijdrage aan het team

Het aangaan van een nieuwe baan of stage is altijd een beetje spannend. Een nieuwe omgeving, nieuwe collega's en nieuwe werkzaamheden. Om je alvast een beeld te geven van jouw komende maanden als stagiair(e) hebben we deze video gemaakt. Bij Blueriq zul je geen koffie hoeven halen. Je wordt meteen betrokken in je team en gaat aan de slag met echte opdrachten, in een informele werksfeer.

HubSpot Video
direct solliciteren

Is deze stageplek jou op het lijf geschreven?

Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. Binnen enkele werkdagen reageren we op je sollicitatie.

De voordelen van stage lopen bij Blueriq
  • Gezellige informele sfeer
  • Ruimte om veel te leren
  • Doorgroeimogelijkheden
Vragen? Stel ze aan Rik!

Voor al je vragen over deze stageopdracht kun je terecht bij: stage@blueriq.com of stuur een appje naar 0625736576