Post-its-banner
Domeinoplossingen Overheid Zaakgericht werken

Zaakgericht Werken

Wij geloven dat zaakgericht werken het middel is voor een persoonlijke én efficiënte dienstverlening. De klant is daarom altijd het vertrekpunt. Iedere klant is uniek en de volgorde en stappen die je hanteert om elke klant te helpen dus ook. Wij geloven in dynamische klantreizen. Sterker nog, we maken dit mogelijk voor vele organisaties. We zorgen dat je kunt aansluiten op de persoonlijke situatie van elke klant, zonder in te leveren op efficiëntie, veiligheid en compliance. En maken het mogelijk om je zaaksysteem snel eenvoudig te updaten als dat nodig is door nieuwe wetten of regels.

Dynamisch zaaksysteem

Ga van A, via E en F, naar Z en sla alle tussenstappen over. Of van F terug naar D en C als je medewerkers dit nodig achten. Alleen een dynamisch zaaksysteem kan dit en daarmee je dienstverlening en sneller, makkelijker en persoonlijker maken. Wil je ervaren hoe dit werkt?

 

Neem contact op
5050_Dynamischzaaksysteem

Het klantdossier als centraal punt

Het klantdossier creëert voor de klant én medewerker een ideale wereld.  Het is dé centrale plek waar alle betrokkenen bij een zaak met elkaar samenwerken. Iedereen werkt op ‘need to knowneed to do’ basis. Na elke actie wordt steeds de ‘next best action’ voorgelegd. Het klantdossier koppelt met externe partijen en bestaande IT-systemen en informatiebronnen, om zo alle informatie samen te brengen op één centrale plek. Het creëert hiermee één waarheid, verlaagt de administratieve lasten en nog belangrijker, het zorgt ervoor dat iedere klant persoonlijk en snel geholpen kan worden.

Kijk hoe het werkt
5050_klantdossier
Een voorbeeld van het klantdossier in de praktijk

Bezwaar en Beroep

Waar beslissingen worden genomen, hebben inwoners en organisaties het recht in bezwaar te gaan tegen een besluit. Door middel van het klantdossier hebben wij voor de overheid dit bezwaar proces een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. Lees hier wat dit precies inhoudt en wat het allemaal kan opleveren.

Verder lezen

Het gebruik van een Blueriq oplossing voor de overheid borgt dat werkende oplossingen snel, effectief en op maat gebruikt kunnen worden bij vergelijkbare klanten.

Zaakgericht werken voor jouw organisatie

We hebben met onze klanten en projecten binnen de overheid de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van zaakgericht werken onder andere op het gebied van inspecties, vergunningen, subsidies, inspecties en bezwaar & beroep. Door deze ervaringen,  herbruikbare technologie en modules, onze expertise en aanpak maken we het mogelijk om je binnen een aantal weken al de waarde te laten ervaren van zaakgericht werken.

Hoe we werken? We starten altijd met je meest waardevolle klantreis. Dit is één van de stappen die we samen doorlopen om een goed beeld te krijgen van de uitdagingen binnen jouw organisatieDe stappen die we zetten, kennen natuurlijk een dynamische volgorde. Zo leren we je steeds beter kennen en ontdekken we samen wat je nodig hebt, zodat jij meteen kunt ervaren hoe we jouw dienstverlening naar een hoger niveau tillen. 

 

Neem contact op
De klant centraal

In 6 weken tijd creëerden we een geharmoniseerde ketenoplossing voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor het aanvragen en verwerken van een corona-regeling. Deze end to end oplossing zorgt voor een gestroomlijnde, persoonlijke en efficiënte dienstverlening, een aanzienlijke tijdsbesparing en verlaging van de administratieve lasten.

Sneller innoveren

Voor het verkorten van de time to market en het sneller kunnen inspelen op klantbehoeften.

Meer resultaten?

We hebben nog veel meer mooie resultaten bereikt bij onze andere klanten binnen de financiële wereld en (centrale) overheid en samen met onze software partners. Klik op verder lezen voor een overzicht met alle klantcases.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met Frits van Endhovenexpert op het gebied van zaakgericht werken

Contact Plan een afspraak
Frits
van Endhoven
senior accountmanager