Oplossingen

Alle zorgverlening vanuit één medisch dossier

Zorg is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Als zorgverlener wil je juist om die reden je patiënten persoonlijk kunnen helpen. Toch zijn zorgverleners en medisch specialisten nu veel tijd kwijt aan administratieve handelingen en het werken met IT-systemen. Terwijl ze hun kostbare tijd beter kunnen besteden aan de daadwerkelijke zorg voor de patiënt. Daar helpen wij je bij. Dankzij onze unieke oplossingen werken alle betrokken zorgverleners van verschillende organisaties en de patiënt samen in één slim dossier en zien ze alleen de informatie die voor hen relevant is. Hoe we dat doen? Laat je inspireren door onze ervaringen in de zorg en andere branches.

Bekijk klantcase PinkRoccade Local Government
40% werkdrukvermindering
25% toename op je medewerkerstevredenheid
40% besparing operationele kosten
40% werkdrukvermindering
25% toename op je medewerkerstevredenheid
40% besparing operationele kosten
VISIE OP DIENSTVERLENING

Op maat voor elke patiënt

Mensen zijn gewend om steeds meer de regie te hebben en verwachten ook aan het roer te staan als het gaat om hun eigen zorg en welzijn, maar hoe faciliteer je dit in de complexe zorgmarkt? Door alle betrokkenen samen te laten werken in één medisch dossier. Eén centraal punt, waar behandelaars en patiënt samen beslissen over de volgende stap in de behandeling. Persoonlijk, efficiënt én kostenbesparend.

Onze technologie Het zorgdossier in de 21ste eeuw
Maak het verschil voor de klant

Een oplossing die jou ondersteunt

Bij zorg op maat hoort ook een softwareoplossing die dit ondersteunt. Een oplossing die de samenwerking tussen zorgverleners, patiënten en zorgverzekeraars ondersteunt. Wellicht is ketensamenwerking voor jou het antwoord. Wij gebruiken hiervoor Case Management. Daarmee creëer je overzicht en transparantie voor alle betrokkenen in acties, taken en verantwoordelijkheden en kan iedereen zich focussen op hetgeen waar het om draait: het verschil maken voor de patiënt.

ONZE KLANTEN

Al meer dan 20 jaar helpen we organisaties hun klantbeleving en operationele processen te optimaliseren. We vertrouwen op onze aanpak. Sterker nog, je mag ons op de resultaten afrekenen.

ONZE AANPAK

De Blueriq aanpak

De klant écht centraal zetten is een nieuwe manier van dienstverlening. Dat kan een grote uitdaging zijn binnen je huidige omgeving. Daarom hebben we een eigen aanpak ontwikkeld, waarbij we altijd starten bij je klant. Samen met jouw experts kijken we naar hun ideale wereld, de belofte die je ze doet en wat daarvoor nodig is. Ontdek wat de juiste inzet van je tools, technologieën en experts kan betekenen voor jouw organisatie en klant.

Ervaar onze aanpak

Klaar om behandelaars de ruimte te geven te doen waar het om draait?

En ben je benieuwd hoe we je daar bij kunnen helpen? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met Dominique of neem contact op via het contactformulier. We vertellen je graag hoe je meer waarde kunt leveren.

Plan vrijblijvende afspraak Bekijk profiel
Dominique
de Wit
Commercieel manager