Oplossingen

Een efficiencyslag met behoud van klanttevredenheid

Tevreden huurders, daar streef je naar. Tegelijkertijd wil je jouw dagelijkse operatie zo efficiënt mogelijk houden en administratieve lasten verminderen. Met onze oplossingen helpen we je hierbij. We maken je dienstverlening niet alleen efficiënt, maar ook persoonlijker voor je klant en interessanter voor je medewerker. Dat doen we ook voor één van de grootste woningcorporaties van Nederland. We helpen met het efficiënter en klantgerichter maken van reparatieverzoeken, verhuurmutaties en betalingsregelingen. Ontdek hoe we dit doen en laat je inspireren met onze ervaringen uit andere branches.

40% minder kosten
Voldoen aan wet- en regelgeving
Minder afhankelijk van IT-leveranciers
40% minder kosten
Voldoen aan wet- en regelgeving
Minder afhankelijk van IT-leveranciers
ONZE KLANTEN

Sinds 1995 helpen we bedrijven hun organisatie en klantbeleving te optimaliseren. We vertrouwen op onze aanpak. Sterker nog, je mag ons op de resultaten afrekenen.

Onafhankelijk van IT

Wij koppelen met je bestaande systemen en passen binnen ieder IT-landschap. Onze oplossingen zijn wendbaar, omdat we niet programmeren maar modelleren. Zo hebben de experts binnen jouw organisatie zelf de teugels in handen.

Tevreden huurders en medewerkers

Huurders zien alleen informatie die op hen van toepassing is en kunnen daardoor 24/7 een reparatieverzoek indienen, een betalingsregeling aanvragen of hun huur opzeggen. Dit zorgt ook voor tevreden medewerkers, die minder administratieve handelingen hoeven uit te voeren

Wendbaar en up-to-date

Aanpassingen in je dienstverlening zijn snel live. Dit stelt jou in staat snel mee te bewegen met wensen van de huurder en wet- en regelgeving

ONZE VISIE OP DIENSTVERLENING

Hogere klanttevredenheid en wendbaarheid

Wet- en regelgeving verandert continu. Huurders worden veeleisender en van medewerkers verwacht je een goede administratie. Klinkt bekend? Wij snappen dat dit zaken zijn waar je dagelijks mee te maken hebt. Ben je daardoor afhankelijk van onmisbare IT-systemen? Dat hoeft niet. Het is onze missie om jou in staat te stellen een efficiënte en klantgerichte organisatie te creëren. Want we zijn pas succesvol als jij dat bent.

Neem contact op voor een introductie
ONZE WERKWIJZE

Ervaar hoe het ook kan

De huurder en zijn vraag écht centraal zetten, daar zul je misschien wat aanpassingen voor moeten doen. Dat kan een grote uitdaging zijn binnen je bestaande IT-omgeving. Daarom hebben we een eigen bewezen aanpak ontwikkeld, waarbij we altijd starten bij de vraag van je huurder. Samen met jouw experts kijken we naar hun ideale wereld en de belofte die je ze doet. Ontdek wat de juiste inzet van tools, technologieën en experts kan betekenen in combinatie met onze kennis en ervaring. We starten daarvoor meteen met de ontwikkeling van versie 0.1. van jouw applicatie, zodat je direct kan ervaren hoe het ook kan.

Meer over onze werkwijze

Benieuwd hoe jij een efficiëntieslag kan maken?

Dominique inspireert je graag met een paar voorbeelden van onze klanten onder het genot van een kop koffie. Zien we je snel?

Maak een afspraak Bekijk profiel
Dominique
de Wit
Commercieel manager