Oplossingen

Verzekeraars scoren onvoldoende op het gebied van klantfocus

Éen op de zes consumenten stapt over van verzekeraar. Een persoonlijke klantbeleving zorgt ervoor dat je je klanten aan je bindt en dat ze niet zomaar zullen overstappen. Een klantreis op maat heeft niet alleen een positief effect op klantloyaliteit en -beleving, maar ook op medewerkerstevredenheid. Bovendien bespaart het een hoop kosten. Hoe we dat doen? Laat je inspireren door de voorbeelden van onze klanten in de verzekeringsbranche.

9+ customer experience
Hogere klantwaarde tot 52%
40% operationele kosten besparen
9+ customer experience
Hogere klantwaarde tot 52%
40% operationele kosten besparen
BLUERIQ IN DE PRAKTIJK

De meerwaarde van Blueriq voor verzekeraars

Verzekeringsaanvragen lopen niet altijd van een leien dakje. Wij helpen één van de grootste verzekeraars van Nederland met het verbeteren van de klantbeleving door het slim inzetten van technologie. Benieuwd hoe zij de harten van haar zakelijke klanten verovert?

Bekijk de resultaten
We kunnen wel stellen dat bij de onderdelen die we met Blueriq hebben gedigitaliseerd, het re-work en de status-calls nagenoeg zijn verdwenen. Dat zijn natuurlijk resultaten die aanzetten tot meer digitalisering, ook bij afdelingen die eerder terughoudend waren.
Matthijs Schrama, Nationale Nederlanden Download klantcase
VISIE OP DIENSTVERLENING

Klanten voor het leven

Als verzekeraar weet je dat je het verschil vooral maakt met je dienstverlening. Een persoonlijke en snelle klantreis is de nieuwe standaard. Toch hebben maar weinig consumenten het gevoel dat verzekeraars zich inleven in hun persoonlijke situatie. Je dienstverlening heeft veel effect op de loyaliteit van klanten. Met onze bewezen aanpak stellen wij je in staat een duurzame en oprechte relatie met je klanten te creëren. We zorgen ervoor dat je jouw klanten persoonlijk kunt helpen, bij elke stap van hun klantreis. Niet klanten voor even, maar klanten voor het leven.

Ontdek hoe in ons paper 'van tevreden klanten naar een emotionele connectie'
ONZE KLANTEN

Persoonlijke dienstverlening, zij doen het al

Wil je ook een oprechte en langdurige klantrelatie creëren?

Neem contact op met Rob voor inspirerende voorbeelden uit de praktijk en ontdek hoe we ook jouw organisatie kunnen helpen.

Neem contact op Bekijk profiel
Rob
van Loon
Sales