Oplossingen

Persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor iedereen

Elke klant is uniek. Steeds meer organisaties zijn zich hier bewust van. Net als van de waarde van een klantreis op maat. Echte persoonlijke dienstverlening zie je terug in de cijfers. De klanttevredenheid en -loyaliteit nemen toe. De medewerkerstevredenheid stijgt en operationele kosten dalen. Dit is een greep uit de behaalde resultaten. Onze wendbare technologie helpt organisaties om dit te realiseren en draait bij verschillende solution and software partijen onder de motorkap. Als versneller voor de eigen organisatie én die van de klant (en hun klanten).

Einde aan technical debt
Onafhankelijkheid door te modelleren
Snel kunnen innoveren
Einde aan technical debt
Onafhankelijkheid door te modelleren
Snel kunnen innoveren
DAAROM PARTNER VAN BLUERIQ

Geen brug te ver

Zit je vast in ingewikkelde processen met betrokkenheid van veel verschillende stakeholders of in een rommelig IT-landschap? Blueriq technologie is gericht op het aanpakken van complexiteit. We bijten ons vast in IT-landschappen en starten bij het begin: de klant. Wat is er nodig om hem écht te helpen?

Meer over onze technologie
Minder afhankelijk van IT

We programmeren niet, maar modelleren. Zo zijn je medewerkers minder afhankelijk van development, want ze kunnen het zelf beheren

Korte time-to-market

Aanpassingen in je applicatie gaan met één knop live, dankzij de Blueriq Runtime

Passend binnen jouw IT-landschap

Je kunt je bestaande systemen gewoon blijven gebruiken omdat we gemakkelijk koppelen met andere systemen. We passen binnen ieder IT-landschap

We kunnen met Blueriq in een hoog tempo nieuwe Burgerzakenmodules uitleveren. Door de hoge mate van standaardisatie maken we, indien mogelijk, het proces voor de ambtenaar ook direct beschikbaar voor de burger. Zo zijn onze klanten in staat om ‘self-service’ percentages te halen van zelfs 100%.
John Kerstens, Manager Development Publiekszaken Pink Roccade Local Government Bekijk klantcase

Ontmoet onze partners

Een oplossing die perfect aansluit bij jouw organisatie, IT-landschap en klant, daar is meer dan alleen branchekennis en een heldere visie voor nodig.Wij gaan voor een intensieve samenwerking. Vanaf dag een.

BLUERIQ & PARTNERS

Intensief samenwerken en continu verbeteren

Onze oplossingen zijn pas echt succesvol bij de juiste aanpak. Hiervoor is intensieve samenwerking belangrijk. We ontdekken samen de welke vraagstukken de meeste aandacht vragen. Welke waarden kunnen we daaruit halen? En vooral, hoe kunnen we die blijvend verbeteren? Want je oplossing hoort in beweging te zijn, net zoals de wereld om je heen.

Meer weten?

Meer weten over de samenwerking tussen Blueriq en partners? Of wil je partner worden van Blueriq? We horen graag van je! Neem contact op met Bas via onderstaande kop.

Bekijk profiel
Bas
Bakermans
Customer Solutions