Van huizenzoeker naar warme hypotheek lead

De zoektocht naar een nieuwe koopwoning, start voor de meeste woningzoekenden op internet. Woningzoeksites worden veelvuldig bezocht, op zoek naar die droomwoning. Consumenten hebben juist in deze oriënterende fase sterk de behoefte aan (online) inzicht in hun persoonlijke (financiële) plaatje, zo blijkt uit onderzoek. Een behoefte waar geldgevers proactief op kunnen inspelen door, in dit stadium van de zoektocht naar een woning, de consument al aan zich te verbinden.

In samenwerking met Huislijn.nl bieden wij huizenzoekers online inzicht in hun financiële situatie en de hypotheek mogelijkheden. Stap voor stap begeleiden wij consumenten door de oriëntatiefase. Met behulp van online rekentools, gebaseerd op de persoonlijke situatie van elke consument, krijgt de huizenzoeker steeds meer inzicht en overzicht van zijn (financiële) mogelijkheden. Zijn alle stappen doorlopen en is de consument klaar voor een persoonlijk gesprek? Dan brengen wij hem met uw organisatie in contact. Het resultaat is een goed voorbereide en gekwalificeerde lead waar je organisatie iets mee kan. Kortom, een klant met een kroon. Daarnaast kun je de consument meteen optimaal ondersteunen en een persoonlijk advies op maat aanbieden, vanwege de informatie die er al is over die ene consument.

De voordelen voor jou en je klant

Met deze oplossing krijgt de consument alle relevante informatie op het juiste moment in de oriëntatiefase. Een persoonlijke dienstverlening op maat, die aansluit bij zijn wensen en snel voor een passende oplossing zorgt.

Voor jouw organisatie loopt het aantal warme leads toe, creëer je rijkere klantprofielen bij aanvag van het proces en loopt de kwalificatie van de aanvraager sneller. Maar als belangrijkste bied je je klanten een betere ervaring. En help je ze beter en sneller.

Meer weten over het creëren van warme hypotheek leads in de oriëntatiefase?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op, maak een afspraak voor een demo en ervaar hoe we dossier Aflossingsvrij samen kunnen aanpakken.

Maak een afspraak Bekijk profiel
Leon
van Dooren
Principal Consultant