Customer Experience Management

Creëer een ultieme klantbeleving

Met Blueriq Customer Experience Management bent u altijd voorbereid op de nieuwste consumententrends. U kunt uw klanten een gestroomlijnde en zeer gepersonaliseerde gebruikerservaring bieden dankzij intelligente self-service en self-advice applicaties en portals. Hiermee zijn efficiënte interacties mogelijk via pc, tablet of smartphone waarbij alleen de benodigde stappen doorlopen worden en alleen noodzakelijke informatie wordt gevraagd.

Regelgedreven klantdialogen

Blueriq Customer Experience Management stelt uw organisatie in staat zich echt te onderscheiden in de markt en klanten optimaal van dienst te zijn. Intelligente self-service en self-advice applicaties helpen u exceptionele klantervaringen te creëren via alle mogelijke kanalen en labels. Zonder enige programmeerkennis ontwerpt u intelligente, regelgedreven dialogen en realiseert u intuïtieve, gebruiksvriendelijke en zeer efficiënte interacties tussen klant en organisatie. Uw klanten zijn helemaal in controle, hoeven geen onnodige vragen te beantwoorden en doorlopen alle stappen van het proces zonder hulp van een domeinexpert. Uiteraard wordt alle input naar de juiste systemen en mensen binnen uw organisatie geleid.

Dynamische en intelligente documenten

Met Blueriq Customer Experience creëert u dynamische, gepersonaliseerde en intelligente documenten die relevante en gepersonaliseerde informatie genereren voor een specifieke case of bedrijfsproces. Denk hierbij aan offertes, contracten, brieven en formulieren in diverse, op industriestandaard gebaseerde formaten.

Herbruikbare modules

Blueriq’s modulaire opbouw en open architectuur helpen u om het ontwerp van formulieren handelbaar en flexibel te houden. Zo hoeft u bouwblokken voor formulieren maar één keer te creëren, om deze vervolgens voor verschillende kanalen en labels te kunnen hergebruiken.

Bekijk de demo

Aan de hand van een fictieve organisatie demonstreren wij Blueriq Customer Experience Management in de praktijk. Klik hier voor demo.

Meer weten over Customer Experience Management?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Freek van Teeseling
Solution Architect Overheid

06 27 87 89 74
f.van.teeseling@everest.nl

Kees Miedema
Sr. Accountmanager Banken & Verzekeraars

06 29 52 66 39
k.miedema@everest.nl