Onze oplossingen

De realisatie van persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor jouw klant

De dialoog met je klant kan iedere dag sterk veranderen. Door een veranderende situatie of een andere regelgeving. Dan is een flexibiliteit een vereiste. Met onze slimme technologie stellen we juiste vragen en interacties, speciaal voor iedere situatie. Zodat jij een persoonlijke ervaring biedt aan iedere klant. Want daar worden we toch allemaal gelukkig van?

Meer tevreden klanten
Betere samenwerking
Lagere IT-voortbrengingskosten
Meer tevreden klanten
Betere samenwerking
Lagere IT-voortbrengingskosten

Word jij ook blij als je écht goed geholpen wordt? Op een persoonlijke manier? Mét aandacht?

Consumenten, burgers of gewoon: klanten. Die horen altijd centraal te staan. En hun bijbehorende wensen en behoeftes. Want dat is wat je wilt: jouw klant echt ondersteunen en verder helpen. Onze experts begrijpen dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Maar kunnen jou daarmee helpen door de inzet van Blueriq. En daarmee oplossingen te modelleren die persoonlijk en efficiënte dienstverlening realiseren voor jouw klant.

Onze aanpak

Continue samenwerken, ontdekken, bepalen en verbeteren

Onze oplossingen zijn pas echt succesvol bij de juiste aanpak. Hiervoor is intensieve samenwerking belangrijk. We gaan gezamenlijk ontdekken van de onderliggende vraagstukken die zich voordoen,  bepalen hoe we hier waarde uit kunnen halen en blijven verbeteren. Want een oplossing blijft in beweging, net zoals jouw organisatie. Dit doe je in samenwerking met onze collega’s binnen de Solution Teams.  

Meer over onze aanpak Ontmoet team Blueriq

De mogelijkheden van Blueriq voor jou

Blueriq is specialist in Dynamic Case Management (DCM). Dynamic Case Management is dé oplossing als je huidige processen niet toereikend zijn wanneer een complexe situatie daarom vraagt. Wanneer jouw klant niet altijd past in een vaste volgorde van activiteiten en condities. In tegenstelling tot commerciële standaard CRM- en ERP-software, zetten wij jouw klant echt centraal. En kun je een unieke persoonlijke ervaring bieden voor iedere klant. En omdat er meerdere belanghebbenden samenwerken in één case, gaat het afhandelen van iedere klantcase veel efficiënter en transparanter. En dat geeft jou de ruimte aandacht te besteden aan het écht verder helpen van jouw klant. Persoonlijk. Want alleen zo kun je je als dienstverlener echt onderscheiden.

Meer over Dynamic Case Management
Onze klanten

Intensief samenwerken is een randvoorwaarde

De wereld waarin jij je beweegt echt begrijpen en een oplossing creëren die daar perfect op aansluit. Daar is niet alleen branche kennis en een heldere visie voor nodig, maar ook intensieve samenwerking. Vanaf dag een.

Bekijk onze laatste klantcase
Efficiëntie

Een systeem om alle zaken in te behandelen, wat zorgt voor een korte behandelingstijd van iedere zaak.

Betere klantervaring

Iedere situatie en klant is anders. Alles kan worden aangepast op basis van de omstandigheden. Jij bepaalt de stappen en de route in het proces van de behandeling.

Lagere operationele kosten

De software is in één keer goed, we maken deze samen. Er is geen improvisatie nodig door externe kenniswerkers, dus ook geen herstelkosten of compliance issues.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Bas vertelt je er graag alles over. Neem contact op via onderstaande knop en plan een gesprek.

Plan een gesprek Bekijk profiel
Bas
Bakermans
Customer Solutions