Onze oplossingen

Persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor jouw klant

De dialoog met je klant kan iedere dag sterk veranderen. Door een veranderende situatie of een andere regelgeving. Dan is een flexibiliteit een vereiste. Met onze slimme technologie stellen we juiste vragen en interacties, speciaal voor iedere situatie. Zodat jij een persoonlijke ervaring kan aanbieden. Want daar worden we toch allemaal gelukkig van?

Meer tevreden klanten
Betere samenwerking
Lagere IT-voortbrengingskosten
Meer tevreden klanten
Betere samenwerking
Lagere IT-voortbrengingskosten

Word jij ook blij als je écht goed geholpen wordt? Op een persoonlijke manier? Mét aandacht?

Consumenten, burgers of gewoon: klanten. Die horen altijd centraal te staan. En hun bijbehorende wensen en behoeftes. Want dat is wat je wilt: jouw klant echt ondersteunen en verder helpen. Dat doe je niet alleen door de juiste inzet van tools en technologie, maar ook door het maken van een oprechte connectie met je klanten. Een emotionele connectie. Want alleen dan maak je blijvend het verschil voor je klanten.

Onze gids voor het winnen van het hart van je klant (download)
Efficiëntie

Een systeem om alle zaken in te behandelen, wat zorgt voor een korte behandelingstijd van iedere zaak.

Betere klantervaring

Iedere situatie en klant is anders. Alles kan worden aangepast op basis van de omstandigheden. Jij bepaalt de stappen en de route in het proces van de behandeling.

Lagere operationele kosten

De software is in één keer goed, we maken deze samen. Er is geen improvisatie nodig door externe kenniswerkers, dus ook geen herstelkosten of compliance issues.

Snel innoveren bij PinkRoccade Local Government

De overheid efficiënter en flexibeler maken, dat is de missie van PinkRoccade Publiekszaken (onderdeel van Total Specific Solutions). Zij ondersteunen momenteel 135 gemeenten met iBurgerzaken dankzij Blueriq technologie. Download de klantcase en lees meer.

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap

De wereld waarin jij je beweegt echt begrijpen en een oplossing creëren die daar perfect op aansluit. Daar is niet alleen branche kennis en een heldere visie voor nodig, maar ook intensieve samenwerking. Vanaf dag een.

Onze aanpak

Intensief samenwerken en continu verbeteren

Onze oplossingen zijn pas echt succesvol bij de juiste aanpak. Hiervoor is intensieve samenwerking belangrijk. We gaan gezamenlijk ontdekken van de onderliggende vraagstukken die zich voordoen,  bepalen hoe we hier waarde uit kunnen halen en blijven verbeteren. Want een oplossing blijft in beweging, net zoals jouw organisatie. Dit doe je in samenwerking met onze collega’s binnen de Solution Teams.  

Meer over onze aanpak Ontmoet team Blueriq

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Bas vertelt je er graag alles over. Neem contact op via onderstaande knop en plan een gesprek.

Plan een gesprek Bekijk profiel
Bas
Bakermans
Customer Solutions