Empower Innovation
Blueriq Connect Empower innovation

Verhoog je innovatieve slagkracht

Snel inspelen op klantbehoeften is een vereiste om vooruit te kunnen lopen in jouw markt. Om je klanten te behouden, is innoveren noodzakelijk. Maar als de druk hoog is, middelen schaars zijn en de wereld om je heen  verandert, is dit geen eenvoudige opgave. Beperkt budget, druk op time-to-market en de huidige krapte op de arbeidsmarkt maken het moeilijk om je innovatieve slagkracht te behouden. Wij begrijpen deze uitdaging als geen ander. Sterker nog, we kunnen je hierbij helpen. Zoals we ook voor vele andere IT organisaties hebben gedaan. 

Innoveren en legacy: hand in hand

Zo snel mogelijk business waarde bereiken, dat wil iedereen. Samen met jouw kennis weten onze business engineers de primaire bedrijfsprocessen in een mum van tijd inzichtelijk te maken. Zo is de business waarde altijd duidelijk en is je huidige IT-landschap geen remmende factor om te kunnen innoveren. Sterker nog, we verbinden aanwezige systemen binnen het IT-landschap tot een geharmoniseerd geheel. Hierdoor verdwijnen vrijstaande silo’s en ontstaat er een ecosysteem waarin alle systemen samenwerken. Om alle systemen te verbinden, vertrouwen we op bestaande systemen en standaarden, integreren hiermee om deze data vervolgens te gebruiken.

oplossingen finance

IT op 2 snelheden

Een nieuwe toepassing realiseren we in korte tijd door middel van co-creatie. En omdat we niet programmeren, maar modelleren zijn toepassingen eenvoudig aanpasbaar bij nieuwe inzichten. Dit stelt je in staat om hand in hand met de business owners te ontwikkelen. We noemen dit zelf ‘IT op 2 snelheden’. Wil je weten hoe het werkt?

Neem contact op
onze-aanpak_1

Resultaten uit de praktijk

PinkRoccade Local Government over Blueriq:

“Dankzij Blueriq hebben we een product ontworpen wat we voor alle gemeenten kunnen gebruiken, ondanks de verschillende IT-landschappen. Het framework van onze applicatie laat zich namelijk gemakkelijk aansluiten op ieder IT-landschap dat we aantreffen. Geen gemeente is hetzelfde. Omdat de modules gemakkelijk uit te bouwen zijn, kunnen we daarop inspelen.”

WoCo innovations over Blueriq:

"We hadden een los softwarepakket kunnen kopen, maar Blueriq is niet alleen een product. Het is ook een bedrijf, met consultants in dienst die kennis en ervaring hebben met het bouwen van oplossingen. Blueriq heeft tijd en mensen in ons geïnvesteerd. We werden begeleid door ervaren consultants die weten hoe je met die blokkendoos van het Blueriq-platform de juiste dingen in elkaar kunt zetten."

Meer resultaten?

We hebben nog veel meer mooie resultaten bereikt bij onze andere klanten binnen de financiële wereld en (centrale) overheid en samen met onze software partners. Klik op verder lezen voor een overzicht met alle klantcases.

De motor achter software innovatie

Onze technologie bestaat uit 5 verschillende bouwblokken om de innovatieve slagkracht van je organisatie te vergroten. Wil je weten wat deze bouwblokken voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op.

Neem contact op
Platform afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met Dominique de Witexpert op het gebied van empower innovation 

Contact Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager