Claimsmanagement
Blueriq Connect Claimsmanagement

Zoveel mogelijk claims volledig STP afhandelen

Klanten verwachten een snelle afhandeling van hun claim. Dit klinkt eenvoudig en dat kan het ook zijn. Door integraal samen te werken, brengen we alle betrokkenen en informatie voor een snelle claimafhandeling samen op één centrale plek. Dit is nodig om klanten en intermediairs realtime inzicht te geven en is handig in het kader van risk & compliance. Ideaal toch, als beoordelingen traceerbaar zijn en je beleid, wet- en regelgeving slechts op één plaats hoeft aan te passen. Wij maken het mogelijk. 

Dynamische claimafhandeling

Ga van A, via E en F, naar Z en sla alle tussenstappen over. We maken het mogelijk met dynamische claimafhandeling. Zo gaat het afhandelen van claims sneller, makkelijker en persoonlijker. En komt er alleen een medewerker aan te pas als het echt nodig is. Elke claim die zonder tussenkomst van een medewerker kan, gaat volledig STP. Onze ervaring leert dat zo’n 80% van de gevallen STP verwerkt kan worden en de overige 20% de aandacht en expertise vraagt van je medewerkers. Dit heeft een positief effect op de klantbeleving en zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de administratieve lasten binnen je organisatie. Wil je ervaren hoe dit werkt?

Neem contact op
finance_2

Het klantdossier: één waarheid en realtime inzicht

Het klantdossier is dé centrale plek waar alle betrokkenen bij een claim met elkaar samenwerken. Klanten, intermediairs en medewerkers. Na elke actie wordt steeds de ‘next best action’ voorgelegd. Het klantdossier koppelt met externe partijen en bestaande IT-systemen en informatiebronnen. Zo creëren we één waarheid, maken we beoordelingen traceerbaar, verlagen we de administratieve lasten en, nog belangrijker, klanten hebben altijd realtime inzicht, zitten zelf aan de knoppen als dat kan en gewenst is en kunnen dus persoonlijk en snel geholpen worden.

Kijk hoe het werkt
klantdossier

Claimsmanagement voor jouw organisatie

Mogen we je helpen om jouw claimafhandeling te versnellen? We starten altijd met je meest waardevolle klantreis. Dit is één van de stappen die we samen doorlopen om een goed beeld te krijgen van de uitdagingen binnen jouw organisatieDe stappen die we volgen, kennen een dynamische volgorde. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het financiële domein en voor en met verschillende verzekeraars gewerkt. De combinatie van deze kennis, expertise, onze werkwijze en technologie, maakt het mogelijk om je in zeer korte tijd de waarde van Blueriq voor jouw organisatie te laten ervaren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met Dominique de Witexpert op het gebied van claimsmanagement 

Contact Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager