Stap 3

Het modelleren van jouw oplossing

We hebben de nieuwe werkwijze en de manier waarop we dit gaan doen samen bepaald. Nu is het tijd om dit om te zetten naar een werkende applicatie. Waarmee we persoonlijke en efficiënte dienstverlening gaan waar maken voor jouw klanten.

Wij modelleren de Blueriq Dynamic Case Management applicatie, waarin jij en je collega’s zaken kunnen “naspelen”. Hiervoor gebruiken we als basis het Blueriq platform wat we aanpassen naar jouw organisatie. We spelen steeds meer cases na en bepalen zo de benodigde functionaliteit van de applicatie. Na een aantal cases is dat meestal klaar. Dan is het tijd om in iteraties verfijning aan te brengen. En te kijken wat er moet gebeuren om dit model naar het MVP niveau te tillen. Zoals we eerder bepaalden in stap 1. Ook worden de eisen richting de Commodity IT steeds meer helder. De koppelingen met en de gegevensvraag naar het bestaande IT-landschap wordt aangescherpt en kan in de reguliere IT-cyclus gemaakt worden.

Next steps

In deze stap gaan we niet alleen modelleren, maar ook concretiseren. Hierdoor is de stap naar een persoonlijke en efficiënte dienstverlening veel kleiner geworden. En is het duidelijk hoe de klantbelofte waar gemaakt gaat worden en de financiële, operationele en compliance doelstellingen gehaald gaan worden. Tijd voor de volgende stap: livegang en implementatie van jouw oplossing.

Klaar om te modelleren?

Of meer weten over deze stap, de aanpak of hoe dit bij jou zou kunnen werken? Youri vertelt je er graag alles over. Neem contact op of plan een afspraak.

Maak een afspraak Bekijk profiel
Youri
Vaes
Business Consultant