Banken

De meerwaarde van Blueriq voor banken

Klantenbinding staat in de financiële sector hoog op de strategische agenda. En terecht. Daarom besteden banken veel aandacht aan het creëren van een blijvende connectie met hun klanten. Een goed voorbeeld hiervan is "rentemiddelen", een online tool van een van de meest vooruitstrevende Nederlandse hypotheekaanbieder. Via rentemiddelen kunnen de klanten lagere rente verkrijgen, zelfs als de huidige rentevaste periode nog niet afgelopen is.

Volledig online

Dankzij onze technologie was het mogelijk om de hypotheekrente van hun klanten te verlagen, en dat volledig online. Zo verlaagden we meteen ook de maandelijkse hypotheeklasten. De klanten krijgen de rente die ze hebben afgesproken en de duur van de rentevaste periode overzichtelijk aangeboden in een online omgeving. Hier kunnen ze via rentemiddelen een nieuwe rentevaste periode kiezen en onmiddellijk zien hoeveel dit hen per maand kan besparen.

Onze oplossingen voor de financiële markt

Wat leverde hen dit op?

Loyale klanten

Dankzij rentemiddelen stapten minder klanten over naar een andere partij aan het einde van de rentevaste periode.

Verhoging klanttevredenheid

Klanten krijgen de mogelijkheid om mee te profiteren van de huidige lage rente.

Heel wat awards

Onze klant kreeg verschillende awards voor hun uitmuntende customer experience en innovatieve aanpak.

We helpen onze klanten hun dienstverlening te laten uitblinken, want hiermee kunnen ze zich onderscheiden van andere financiële instellingen. Aangezien de financiële sector zeer competitief is, kiezen we ervoor de naam van onze klanten niet te noemen

Het begint bij het persoonlijker maken van je customer journey

Ben je nieuwsgierig naar de behaalde resultaten? We delen onze best practices graag met je. Alles begint met het persoonlijker maken van je customer journey, van het verlagen van churn tot het verhogen van NPS en loyalty. Neem contact op of plan een vrijblijvende afspraak.

Plan een afspraak Bekijk profiel
Rob
van Loon
Sales