Everest wordt Blueriq!

Everest en Blueriq. Je kent Everest als dienstverlener en Blueriq als productleverancier. Waar Everest is, is Blueriq ook. Deze werelden zijn de afgelopen jaren steeds meer één geworden. Daarom treden we vanaf nu naar buiten als één organisatie: Blueriq

BLUERIQ - rgb - logo kleur (gradient) - PNG

Wat ons drijft
Wat drijft ons nu écht? Al snel kwamen we tot de conclusie dat dit antwoord gemakkelijk is. We worden gelukkig van een persoonlijke én efficiënte dienstverlening. Dat is waar we voor gaan, wat ons drijft en wat ons uniek maakt. Onze missie is om onze klanten continu in staat te stellen om deze ervaring aan te bieden aan hun klanten.

Voor wie we het doen
We doen dit direct voor onze klanten en indirect met onze partners. Onze klanten zijn kennisintensieve dienstverleners, zoals financiële organisaties en centrale, decentrale en semi overheden, waar iedere klant zijn eigen proces op maat heeft en zijn eigen case. Denk hierbij aan subsidieaanvragen, hypotheekaanvragen en het aanbieden van hulp aan kinderen en gezinnen door jeugdzorgwerkers. Een wereld waarin dialogen met klanten en medewerkers per situatie sterk kunnen wisselen en een hoge mate van flexibiliteit vereisen. Een wereld waarin kennis moet worden geautomatiseerd om een grote mate van digitalisering te bereiken. En een wereld waarin veel dynamiek is qua wetten, regelgevingen en wisselende werkwijzen. Die wereld is er een waarin we waarde kunnen toevoegen.

We maken complexiteit beheersbaar door de kracht van mensen en technologie tezamen in te zetten. We bieden dienstverlening op maat zonder extra voortbrengingskosten en werken intens samen met onze klanten en partners. En zorgen gelijktijdig voor impact op een betere wereld, voor iedereen.

 

Nieuw merk, nieuw logo
Bij een nieuw merk hoort een nieuw logo. Een logo dat écht bij ons past. Bij het nieuwe Blueriq. Met trots presenteren we ons nieuwe logo, dat opgebouwd is vanuit de bit. De 1 en de 0. Input en output. Of in ons geval, input en outcome.

Namens het Blueriq, het Leadership Team,

Test

Jan van Deenen    Edwin Holleboom    Vincent Knoop Pathuis    Stefan de Bree

 

Blueriq is meer dan de technologie

Blueriq is bekend als onze technologie. Maar Blueriq is meer dan dat. Het is een geheel van mens, technologie en aanpak. Want om Blueriq echt in zijn kracht te zetten, zijn onze unieke aanpak en de beste mensen nodig. En dat zie je terug in al onze oplossingen.

Mens

De oplossingen die we samen ontwikkelen – of beter nog modelleren – maken we zoals we zelf zouden willen dat het werkt. Naast gebruikers, zijn we ook experts met branchekennis. Zodat we elkaar snel en goed begrijpen.

Aanpak

Samen met jullie vakmensen bepalen we de unieke klantreis waarmee jij je belofte waar maakt en waarmee je aantoonbaar voldoet aan de regels. Dat is de start van onze samenwerking en van jouw oplossing. Door continu samen te werken, houd je grip op de uitkomst en op je eigen proces. Ook krijg je grip op de meest complexe cases.

Technologie

Blueriq maakt van programmeren deels modelleren. Onze oplossingen werken daarom sneller en makkelijker. Ze geven jou binnen je organisatie en technische omgeving de vrijheid snel te ontwikkelen en te itereren. Zodat de oplossingen duurzaam en naadloos samenwerken met jouw IT-omgeving.

We werken uitkomst gebaseerd

Onze oplossingen leveren waarde voor onze klanten of partners. Klantwaarde, efficiency-waarde en waarde voor de medewerkers. We maken heldere afspraken over de resultaten van onze oplossingen. Klanten willen immers niet zozeer de oplossing, maar willen vooral resultaten op basis van die oplossingen.

Ons vertrouwen in het behalen van de gewenste resultaten met onze oplossingen is groot. Je mag ons er zelfs op afrekenen. We helpen je jouw gewenste uitkomsten te realiseren. Ons business model floreert dus als we samen succesvol zijn. Dit maakt van jouw missie onze gezamenlijke missie.

What's next?

De komende maanden zal Everest geleidelijk veranderen naar Blueriq. Daarbij veranderen onze formele bedrijfsnamen niet, maar onze handelsnaam wel.

Daarnaast veranderen onze e-mailadressen naar @everest.nl naar @blueriq.com en worden onze kanalen samen gevoegd tot één kanaal. In het najaar nemen we je feestelijk mee in onze nieuwe visie als Blueriq, met een official launch van een compleet nieuwe website. Ook komen we graag bij je langs om alles te vertellen over het nieuwe Blueriq, met onze ‘Blueriq in a box’!

Vragen of opmerkingen?
Vandaag is pas het begin van het nieuwe Blueriq. We hebben nog veel meer moois voor jou in petto en we kunnen niet wachten dat te delen. Maar daar is goede voorbereiding voor nodig. Daarom nemen we de komende maanden de tijd om langzaam overal te veranderen naar Blueriq. Want ook dit moet op persoonlijke wijze gebeuren, zo efficiënt mogelijk.

Heb je vragen of opmerkingen omtrent onze naamswijziging? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We helpen je graag!