Al onze cases

Ziggo tilt service naar hoger niveau met online bundelkiezer

Ziggo was ooit de eerste Nederlandse kabelmaatschappij die abonnementen aanbood in alles-in-één pakketten. De algemene tendens in de consumentenmarkt is echter verschoven. De klant van vandaag wil meer en meer keuzevrijheid en geen ‘one size fits all’ behandeling. Om mee te bewegen met deze trend is Ziggo op het idee gekomen om het productportfolio op een nieuwe manier aan te bieden, waarbij consumenten zelf het ideale pakket kunnen samenstellen.
oplossing.

Bekijk de case

Blueriq versnelt subsidieaanvragen voor ministerie van Economische Zaken

Dienst Regelingen is de digitale publieke dienstverlener en voert voor het ministerie van Economische Zaken 175 nationale en internationale regelingen uit. Om dit kostenefficiënter en servicegerichter te doen, werd een vernieuwingstraject gestart waarmee Diensten Regeling gelijktijdig tegemoet komt aan de roep om transparantie. Regelingen worden op basis van business rules gemodelleerd met behulp van Blueriq. Daarnaast wordt ook de kennis in Blueriq vastgelegd. Deze aanpak gaat DR helpen haar beoogde ambities te realiseren zodat dienstverlening sneller, flexibeler, meer servicegericht en kostenefficiënt wordt.

Bekijk de case

Blueriq drijvende kracht van cloudoplossing PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government ondersteunt lokale overheid met bedrijfssoftwareproducten en -diensten op het gebied van advies en infrastructuur. Op dit moment zijn gemeenten zoekende hoe zij met minder middelen hun dienstverlening kunnen verbeteren. Het antwoord op dit kosten- en kwaliteitsvraagstuk wordt gezocht in digitaal en zaakgericht werken. PRLG lanceert het Gemeente-as-a-Service concept om burgers slimmer te bedienen. Alle burgerzakenprocessen, zoals huwelijks- of geboorte-aangifte of verhuizing, worden nu vanuit Blueriq zaakgericht afgehandeld.

Bekijk de case

Ministerie van Defensie komt 'in control' met Blueriq

Het Ministerie van Defensie had een versnipperd IT-landschap. Hierdoor werden weinig functionaliteiten hergebruikt, terwijl er op verschillende afdelingen veel dezelfde soort operationele processen zijn. Met de regelgedreven BPM-oplossing Blueriq reduceert het Ministerie van Defensie het grote aantal applicaties, wat resulteert in minder kosten voor onderhoud in combinatie met meer flexibiliteit en wendbaarheid.

Bekijk de case

ANVA biedt dankzij Blueriq optimale verzekeringssoftware

ANVA biedt automatiseringsoplossingen voor complexe verzekeringsprocessen. In 35 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot één van de grootste softwareleveranciers in de verzekeringsbranche. Het ANVA-softwarepakket is in de loop der jaren echter ook flink toegenomen in omvang en complexiteit. ANVA koos ervoor om de software drastisch te vernieuwen op basis van Blueriq en zo in te spelen op de behoefte aan slimme en innovatieve oplossingen om kosten te besparen en de consument beter te bedienen.

Bekijk de case

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60