Klaar voor de toekomst met Blueriq 10

Blueriq is hét software platform voor organisaties met kennisintensieve en dynamische bedrijfsprocessen. Door het succes van Blueriq en de verdergaande digitalisering van organisaties, nemen de eisen aan een platform zoals Blueriq voortdurend toe. Om aan deze eisen te blijven voldoen, lanceren we het ‘fit-for-future’ Blueriq 10 platform.

De voordelen van Blueriq 10

Klaar voor de toekomst

Blueriq 10 is speciaal ontwikkeld voor applicaties met hoge eigsen op het gebied van prestatie, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

Functionaliteiten sneller beschikbaar

Met Blueriq 10 is de basis gelegd voor een vernieuwde werkwijze binnen Blueriq, waardoor wensen vanuit onze klanten sneller vertaald kunnen worden naar nieuwe functionaliteiten.

Cloud-geschikte configuratie

De configuratie van applicaties is voorbereid voor deployment in cloud omgevingen. Met Spring Cloud Config is het eenvoudiger om configuratie en code te scheiden. Dit maakt het makkelijk om applicaties op verschillende omgevingen te installeren.

Verbeterde prestaties

De prestaties van Blueriq 10.0 applicaties zijn verbeterd door de introductie van Hibernate 5 en diverse database optimalisaties.

Laatste technologie

Blueriq 10 biedt nu de mogelijkheid gebruik te maken van de nieuwste features van het Spring Framework, Spring Boot en Hibernate. Daarnaast zijn alle externe libraries geüpgraded naar de laatste versie.

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60