algemene oplossingen

Persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor iedere markt

Met onze oplossingen is je organisatie altijd in staat klanten op een persoonlijke manier te helpen die ook efficiënt is. In iedere markt. Hoe ingewikkeld hun aanvraag of situatie ook is. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?

Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten
Tevreden klanten
Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten
Tevreden klanten

Onze oplossingen

We zijn op ons best in complexe omgevingen, waar regels iedere dag kunnen veranderen en je dienstverlening mee moet bewegen. Hoe meer kennisintensiever het proces, hoe beter Blueriq tot zijn recht komt. Want persoonlijke en efficiënte dienstverlening, dat gunnen we iedereen.

Blueriq Comply

Voor grip op governance, wet- en regelgeving, risk en compliance

Blueriq Converse

Voor intelligente en persoonlijke klantinteractie

Blueriq Connect

Creëer persoonlijke, end to end klantreizen vanuit één waarheid

ONDERZOEK

Trendrapport: De staat van de menselijke maat

Uit eerdere onderzoeken bleek dat burgers hun vertrouwen in de overheid verliezen. Er worden geen mensen, maar gezichtsloze organisaties gezien. Door automatisering van de verwerking van duizenden aanvragen voelt de menselijke maat verdwenen. Hoe reageren overheidsinstanties op deze bevindingen en wat kan eraan worden gedaan? Daar heeft Blueriq onderzoek naar gedaan. Lees er alles over in het trendrapport.

Download Trendrapport
Web-08630

Specifiek voor jouw markt

Ieder domein heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom ontwikkelen we ook specifieke oplossingen voor verschillende domeinen.

Ontdek onze domeinoplossingen
We maken

Oplossingen met het Blueriq Platform

Onze oplossingen bouwen we met het Blueriq Platform. Het Blueriq platform is een regelgedreven software platform ontworpen voor dynamische, zakelijke oplossingen voor organisaties met kennisintensieve processen. Het stelt jou en je organisatie in staat snel en kosteneffectief te reageren op veranderende omstandigheden en regelgevingen zodat je een persoonlijke en efficiënte dienstverlening kunt bieden aan iedere klant.

Meer over het Blueriq Platform
oplossingen-finance_3
we helpen hun al, nu jij nog

Onze klanten

Op zoek naar een oplossing voor jouw uitdaging?

Jouw klanten ook bedienen met persoonlijke én efficiënte dienstverlening? We helpen je er graag bij. In welke markt je klanten dan ook zitten. Neem contact op met Dominique voor meer informatie of mogelijkheden.

Neem contact op
Dominique
de Wit
Commercieel manager