04 oktober 2018, door Renée Stumpel Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op het nieuwe Blueriq.com! Naast een uitstraling die past bij ons nieuwe merk, maakt onze nieuwe website het ook mogelijk om een persoonlijke en efficiënte dienstverlening aan te bieden aan onze klanten.

Op de nieuwe website staan mens, technologie en aanpak centraal. Deze elementen zie je dan ook terug in ons hoofdmenu. Overal op de website zie je de gezichten van onze collega’s terug. Wellicht herken je ze wel. Ook kun je ze terug vinden op onze teampagina.

Naast ons Blueriq platform, maken we ook markt specifieke oplossingen. Deze vind je onder oplossingen voor de financiële markt en centrale overheid. Wellicht val je niet in een van deze twee markten. Kijk dan op de andere oplossingen pagina, voor kennisintensieve dienstverleners. Want of je nu consumenten, burgers of gewoon klanten bedient, iedereen verdiend een persoonlijke en efficiënte dienstverlening.

Bekijk ook onze Academy pagina, waar je alles over Blueriq trainingen kan vinden. Onlangs hebben we het curriculum weer uitgebreid met allerlei nieuwe trainingen. Via het topmenu kun je daarnaast ook gemakkelijk door naar de Blueriq Community en kun je zien wie onze partners zijn.

Net zoals wij in projecten werken, is ook deze website gebouwd. Wat betekent dat dit pas de eerste versie is van de website. Of minimal viable product zoals wij het noemen. Want ook een website blijft in beweging en groeien, met meer functionaliteiten, meer collega’s met profielen en meer informatie. Kom dus zeker vaker kijken.

Blueriq. Make it personal.

Na het bekijken van onze website heb je veel informatie gelezen. Heb je misschien vragen of ben je benieuwd wat Blueriq voor jou kan doen. Hoe jij jouw dienstverlening toch nét iets beter kan maken. Daarvoor komen we graag langs.

Neem contact op Bekijk profiel
Jan
van Deenen
Managing Director