Blueriq Certificering

Blueriq Certificering certificeert en registreert specialisten op basis van hun Blueriq kennis en ervaring door praktijkgerichte audits. Hierdoor krijgt de markt meer zekerheid over de te verwachten en geleverde kwaliteit van de Blueriq specialist. Meer dan 400 Blueriq specialisten hebben hun weg naar het register al gevonden. Word jij de volgende?

Associate

De Blueriq Associate heeft de BMF of TF gevolgd en minimaal 4 maanden ervaring in een Blueriq project, waarin zij zelfstandig kunnen modelleren in Blueriq of technische aanpassingen rond Blueriq kunnen doen. Deelnemers van een Blueriq Business Modeling Academy worden sneller gecertificeerd.

Professional

De Blueriq Professional heeft een aantal vervolgcursussen gevolgd, een bijdrage aan de Blueriq community geleverd en is minimaal 2½ jaar actief in of met Blueriq, waarvan minstens 6 maanden als lead.

Expert

De Blueriq Expert zet zijn of haar expertise zichtbaar in de Blueriq community in om het gebruik van Blueriq beter maken. De expert ontwerpt en onderbouwt de keuzes. Hij of zij heeft minimaal 5 jaar ervaring op minimaal 3 projecten, waarvan minstens een migratie tussen major versies.

Drie kennisniveaus in twee tracks

Na het doorlopen van een basistraining volgt certificering in de Business Track of Technical Track. Alles over deze certificering, de niveaus, eisen, bijschrijvingen etc is te vinden in dit document.

levels

Hoe kan ik gecertificeerd worden?

Om gecertificeerd te worden, moet je voldoen aan een aantal criteria. Per niveau verschillen deze criteria. Je kunt deze vinden het reglement. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via certificering@blueriq.com.

Wat zijn de kosten?

Certificering is gratis. Na toekenning volgt bijschrijving in het openbare register en geldt de korting op alle opleidingen van de Blueriq Academy.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Blueriq Certificering kunt u de uitgebreide beschrijving en het reglement lezen op de community of neem contact met ons via certificering@blueriq.com. Bekijk ook het register op de Community.

Naar Blueriq certificering register